alla projekt

Vår portfölj

lifan

LifanPower

Onlinebutik

lifan

Nätbutik med motorer från Lifans exklusiva distributör i Europa. Butiken låter dig göra beställningar snabbt utan registrering, har en inbyggd orderhanteringspanel för kunden. Dessutom har den omfattande utrustning, ett säkert kontaktformulär och nyhetsbrev. Butiken har anpassats för visning på mobila enheter och är säkert säkrad med ett SSL-certifikat. Dessutom har butiken påskyndats baserat på de senaste optimeringsmodulerna och standarderna som fastställts av Google.

heute

Heute

Onlinebutik

heute

Nätbutik för världens största tillverkare av skonrengöringsmaskiner - Heute. Butiken baserades på ClickShop-plattformen i hemtjänsten. Produkterna har omfattande attribut, det finns möjlighet till snabb shopping, butiken har en sökmotor och ett kontaktformulär.

xsport

X-Sport

Onlinebutik

xsport

Sportutrustning butik. Butiken designades baserat på den tidigare versionen av PrestaShop. Det har ett inbyggt nyhetsbrev, det är optimerat för visning på bordenheter och smarttelefonen har en semantisk kod förberedd för positionering.

offrame

Off-frame

Onlinebutik med samtida konstgallerier

off

Butik för modern konstgalleri. Det designades av en grafisk designer och implementerades sedan av vårt företag i PrestaShop-systemet. Butiken har utrustats med möjlighet att lägga till evenemang och nyheter. Den är optimerad för snabb drift och visning på mobila enheter.


behöver du mer information?

Kontakta Oss

Jag accepterar sekretesspolicyn
Jag godkänner behandlingen av data